
Welke betere gelegenheid om de klanten te verwelkomen en uit te nodigen om te blijven dan door een warme en feestelijke sfeer te creëren in je eigen restaurant? Hier zijn enkele van onze tips, maar vergeet niet om de versieringen eenvoudig te houden, concentreer u op originaliteit en vooral: vervorm uw identiteit niet en blijf consistent met uw imago. De etalage: het visitekaartje voor uw klanten, de kerstsfeer ademen betekent wandelen door de feestelijk verlichte straten omringd door versieringen en slingers, ronddwalen op de markten op zoek naar cadeau-ideeën, een restaurant, bar of winkel binnengaan en de versieringen en versieringen bewonderen . Voor een restaurant is de blik essentieel en stimuleert deze potentiële klanten om binnen te komen. Daarom moet het raam, dat de aandacht en aandacht trekt van degenen die voorbij komen, al met de grootste zorg worden opgesteld en versierd. Allereerst mag het niet te vol en chaotisch zijn. Als u geen fantasie heeft, laat u dan inspireren door de instellingen die u op internet kunt vinden.
Vergeet in ieder geval niet om producten die in uw restaurant te koop zijn tentoon te stellen of na te denken over kerstgeschenken: bied uw klanten bijvoorbeeld gratis koffiekaarten aan, die ze voor zichzelf kunnen houden of aan een vriend of familielid kunnen geven. Op de ramen vallen vooral de glasstickers op: de dessins van sneeuwkristallen, bomen en guirlandes zullen verder bijdragen aan het laten stralen van je restaurant (en aan het einde van de periode zijn ze gemakkelijk te verwijderen). Voordat u decoraties en decoraties koopt, moet u het materiaal dat u ter beschikking heeft met nieuwe ogen bekijken: krukjes, tafels, snoepdisplays, koffieblikken kunnen verrassend genoeg de hoofdrolspelers van uw vitrine worden. Met petten, als u bijzonder bekwaam bent, kunt u gratis originele slingers maken. Recycling, vooral tijdens een moeilijke kerst als deze, zal het wachtwoord zijn. Een speciale zorg voor de locatie en de service Laten we nu uw restaurant binnengaan.
Kies een paar objecten en niet te veel kleuren om op te focussen om een gastvrije sfeer te creëren die uw identiteit en klantverwachtingen weerspiegelt. De elementen om op te focussen zijn, naast de ramen, de toegangsdeur, balie en tafels. Een kleine kerstkaars met een delicate aromatische geur op elke tafel zal ongetwijfeld helpen om een warme en suggestieve sfeer te creëren. Personaliseer de service door bijvoorbeeld elke espresso te begeleiden met chocolaatjes uit verpakking of kerstvormen, of door te denken aan een klein gadget om hulde te brengen aan de trouwste klanten. Vergeet niet dat een van de behoeften van de periode is om op te warmen tijdens het winkelen: laat u niet onvoorbereid betrappen en rust de plaats uit met afhaalglazen en kopjes en bakjes om mee te nemen. Vergeet voor de kleintjes niet om, ook al is het klein, een boom op te zetten waaronder u cadeaupakketten kunt plaatsen met de producten van uw bar. Nogmaals voor hen is het een origineel idee om in een hoek van de kamer, maar met goed zicht, een brievenbus op te zetten voor het verzamelen van brieven. Kortom, de elementen zijn er allemaal … en moge Kerstmis met jou zijn!